Aktuelnosti


PRVA RADIONICA ZA PRAKTIKANTE U ORGANIZACIJI I&V AUDIT DOO BEOGRAD

Privredno društvo za reviziju I&V Audit doo osnovano je 2014. godine. Od svog osnivanja rukovodstvo I&V Audit doo posvećeno je stvaranju novih, kvalitetnih kadrova u oblasti revizije. Kako bismo planove o razvoju kompanije, ali i kadrova učinili društveno korisnim, odlučili smo se da u saradnji sa Ekonomskim fakultetom Univerziteta u Beogradu organizujemo program prakse za studente završnih godina osnovnih i master studija, kao i za mlade diplomce.

Nakon pregledanih mnogobrojnih prijava odlučili smo se da 23. januara 2018. godine u našim prostorijama, u Bulevaru Mihajla Pupina 89, organizujemo radionicu za 5 kandidata koji su ostavili najbolji utisak tokom razgovora sa našim Partnerima revizije.

Praksa Praksa

Ovim putem želimo da se zahvalimo Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, svim zainteresovanim studentima i diplomcima, a posebno učesnicima naše radionice, kao i Junioru u reviziji, Martini Orehovački, koja je osmislila i uapešno izvršila proces testiranja kandidata.

Tokom 2016. i 2017. godine na praksi u našoj kompaniji bila su tri diplomca Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Oni su danas deo našeg tima, a neki od njih su postali i kandidati za sticanje Sertifika ovlašćenog revizora pri Komori ovlašćenih revizora.

Nadamo se da će i generacija 2018 ostvariti uspešne rezultate i pridružiti se Privrednom društvu za reviziju I&V Audit nakon odrađene prakse. Svim kandidatima koji nisu prošli selekciju želimo uspeh u daljoj karijeri i nadamo se saradnji u budućnosti.